Termeni si conditii

Site-ul BsHandmade (buy and sell handmade) a fost creat pentru iubitorii de lucru manual (handmade). Este o platforma ce va ofera posibilitatea de va crea propriul magazin online unde puteti vinde produsele handmade, obiectele vintage, materialele de crafting, hobby. Mai simple, este conceput pentru oamenii care iubesc frumosul si au rabdarea de a crea lucruri minunate, manual.

 Va informam ca varsta minima pentru a utiliza acest site este de minim 18 ani.

 Site-ul foloseste cookie-uri si link-uri catre alte site-uri, insa nu-si asuma responsabilitatea in ceea ce priveste continutul cat si politica de utilizare a acestor site-uri.

Utilizatorii sunt sfatuiti sa citeasca termenii si conditiile tuturor site-urilor pe care le aceseaza. Nu intervenim in procesul de tranzactionare. Acesta se face exclusiv intre cumparator si vanzator, cel din urma fiind responsabil de calitatea produselor, autenticitatea lor, conditiile si datele de livrare, cat si de conditiile in care se efectueaza plata tranzactiilor.

 Ne rezervam dreptul de a inchide conturile ce au date incomplete, ale caror produse nu corespund descrierilor si pozelor aferente, sunt false, obscene, sau nu sunt in conformitatea cu legile in vigoare.

 In conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor in vederea prelucrarii datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale legii 506/2004 provind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, va asiguram ca administrarea datelor dvs se va face doar pentru scopurile specificate. Acestea vor fi folosite pentru a oferi conditii optime de intermediere cumparare-vanzare obiecte, in scop de reclama, marketing si pentru o buna comunicare electronica.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a apela la justitie, cat si de a nu fi supus unei decizii individuale, conform legii 677/2001. Daca nu doriti ca datele sa va fie utilizate, puteti cere stergerea acestora, insa asta va duce si la steregea implicita a contului de pe site-ul www.bshandmade.ro

 

Va dorim tranzactii nenumarate!